Valgus Pro Izkušnje | Cena v Sloveniji

Valgus Pro Izkušnje | Cena v Sloveniji
4 (80%) 1 vote

Človeško stopalo je del telesa, ki prenaša in podpira največjo težo. Vendar pa se zaradi razvoja kot tudi vpliva mode, stopalo lahko deformira in povzroči stanje, znano kot Hallux Valgus. Gre za bolezensko stanje, kjer se povzročena škoda na sklepu, ki je rezultat deformacije prstov na nogi na vzdolžni osi stopala. To stanje je posledica okvare kitno-mišičnega ravnovesja. Stanje pa se lahko še poslabša zaradi povečanega kota med prvo in drugo prstno kostjo. Običajno se kosti prvega prstnega členka začnejo premikati navznoter, kar povzroči premik prvega nožnega prsta navzven. Na prstu se bo nato pojavila bulica. Stalen pritisk povzroči vnetje in ob nošenju čevljev nastane vnetje notranje membranske obloge, kar spremeni položaj kosti. To povzroči otekline, bolečine, občutljivost in razdražljivost nožnih prstov.

Kupi Valgus Pro z 50% popustom*na uradni spletni strani

Veliko žensk ima na nogi bulice, ki so znane tudi kot deformacije nožnih prstov V tem primeru palec dobi nepravilno obliko in pojavi se vnetje, ki ima za posledico nastanek stranskih prstnih členkov. To bo motijo normalno hojo osebe. Ključni vzrok tega je stalno nošenje visokih pet, ki je v glavnem problem žensk. Ta težnja bo povzročila ukrivljenost sklepov, ki bodo postali deformirani, pritisk pa bo povzročil vnetje nožnih prstov in neznosne bolečine. Deformacija stopal je stanje, ki ga je mogoče kirurško enostavno ozdraviti, vendar so takšna sredstva draga in zelo boleča. Zato so ljudje s takimi boleznimi prepuščeni temu, da najdejo cenejše opcije in naravne načine da se znebijo tega stanja.

Vendar se lahko na tak ali drugačen način težava odpravi. Strokovnjaki za kosti so odkrili novo orodje, ki se uporablja pri odpravljanju tega stanja. Valgus Pro za zdravljenje valgusne deformacije je ortopedski fixator, ki se običajno vstavi na velik nožni prst in na ostale prste. Gre za edinstven način boja proti bulam na nogi. Anatomska oblika pomaga prilagajati se nogi, kar zagotavlja najpreprostejšo uporabo tega pripomočka. Je elastičen in en povzroča odrgnin. Ta medicinski korektor pomaga pri ohranjanju sklepov nožnih prstov v pravilnem položaju, notranji obroč tega pripomočka pa drži palec v naravnem položaju. Zagotavlja tudi da hrustančno tkivo se ne oblikuje in noga je brez bulic. Pripomoček je narejen iz medicinskega silikona, ki je prestal klinična preizkušanja za zagotavljanje varnosti uporabnika. Izdelek je bil zasnovan na način, kako brez človeškega posredovanja prilagoditi anatomijo stopala. Nato varno in nežno določi pravilen položaj nožnih prstov.

Metoda ukrepanja Valgus Pro stranski učinki

Znebite se deformiranih kosti v svojih nogah v manj kot enem mesecu z Valgus Pro  korektorjem prstov. Na kliničnih preizkušanjih se je pripomoček izkazal za zelo učinkovitega v obnovi položaja nožnih prstov. Deluje v fazah, ki vključujejo začetno in napredno deformacijo prstov. Pripomoček ima tudi številne prednosti, ki vključujejo:

  • je prilagodljiv, zato ne pokvari vašega dobrega izgleda ko ga nosite
  • narejen je iz elastičnega materiala, ki nikoli ne poškoduje kože
  • ima hipoalergeni gel, ki pomaga pri preprečevanju alergijskih reakcij
  • je nastavljiv, zato zagotavlja pravilno pozicioniranje prstov na nogi, ne glede na velikost

Pripomoček učinkuje pri prilagajanju oblike deformiranih kosti in preprečevanju večje škode zaradi obutve ter preprečevanju nastajanja večjih deformacij kosti.

Delovanje Valgus Pro korektorja kosti je razvidno iz različnih koristi. To orodje omogoča varno zdravljenje, ker, kot smo lahko videli iz različnih študij, nima stranskih učinkov zaradi dobro izbranih značilnosti, ki ne povzročajo nobene škode uporabniku. Je tudi enostaven za uporabo in lahko ga nosite daljša časovna obdobja v zaprtih prostorih ali na prostem. Zasnovan je bil tako, da se udobno prilega vsem vrstam čevljem. Prav tako odpravlja pregibanje sklepov in zagotavlja hitre rezultate. Pripomoček lahko uporabljate v katerikoli fazi bolezni in še vedno zagotovite potrebne rezultate. Problem material, uporabljen pri izdelavi izdelka pomaga, da se pripomoček prilega nogi ne glede na velikost ali obliko stopala.

Ta pripomoček je koristen na naslednje načine:

  • preprečuje pojav odrgnin ali mehurjev na nogi
  • odpravlja kakršno koli nelagodje med hojo
  • zmanjšuje in odpravlja vnetje in rdečico na prstih.
  • zmanjšuje pritisk na stopalo

Sestava Valgus Pro

Gre za zelo učinkovit izdelek, ki ima preizkušene klinične lastnosti, ki zagotavljajo varnost uporabnikov. Te lastnosti so prav tako varne in uporabniku ne povzročajo bolečin. Vključuje:

Ortopedske pasove. Ortopedski pasovi pomagajo pri ohranjanju palca v pravilnem položaju. Pripomoček je namenjen za uporabo v vseh vrstah čevljev in se lahko nosi ponoči ali podnevi.

Silikonski ločevalec prstov. V paketu boste našli tudi analgetsko kremo, ki vam bo pomagala pri odpravi bolečin in vnetij, ki se lahko pojavijo ob razvoju artritisa ali bul. Krema tudi zmanjšuje trenje med prsti.

Trakovi za spenjanje. Pomagajo da prsti ostanejo v pravilnem položaju in da so imobilizirani celo noč in dan, kar zagotavlja terapevtski učinek

Blazinica za lok. Uporablja se za podporo in zaščito bul pred poslabšanjem.

Kupi Valgus Pro z 50% popustom*na uradni spletni strani

Izkušnje Valgus Pro Forum

Precious, 30 let

Težave s stopali sem imela že od otroštva. Problem se je še poslabšal do točke, ko nisem mogla več nositi čevljev. Na srečo mi je prijateljica povedala za Valgus Pro za zdravljenje valgusne deformacije. Preizkušala sem ga dva meseca in rezultati so bili odlični. Moj problem je odpravljen za vedno.

 

Francis, 33 let

Uporabljala sem proizvod in rezultati so odlični. Pripomoček je najboljši saj nisem nikoli imela nobenih bolečin po njegovi uporabi. Vse je bilo normalno in lahko bi nosila kakršen koli čevelj. Zelo priporočam nakup izdelka.

 

Ann, 25 let

Všeč mi je kako mi je Valgus Pro pomagal povrniti moč v hoji. Spomnim se bolečine ob hoji in opravljanju drugih opravil, ki so vključevala uporabo mojih nog. Po uporabi tega pripomočka sem ozdravljena in okej.
 
 

 

Valgus Pro način delovanja

Za dosego najboljših terapevtskih učinkov, je Valgus Pro potrebno uporabljati najmanj 10 ur na dan. Prav tako je pripomoček potrebno uporabljati en mesec vsak dan. Prve spremembe bi morali opaziti v prvih sedmih do 14 dnevih, ko se bo zmanjšalo vnetje in rdečica. Bolnik bo lahko tudi hodil naokoli brez bolečin.

S pripomočkom lahko dosežete 100% okrevanje deformacije na nogi v enem ali dveh mesecih po uporabi tega proizvoda. Pripomoček prav tako zagotavlja učinkovitost in praktične rezultate, zato ne rabite iskati posebnih receptov pri strokovnjakih. Sledenje danim navodilom na embalaži bo zagotovilo doseganje maksimalnih rezultatov. Pripomoček namestite med palec in druge prste na nogah s prilagajanjem trakov, dokler se popolnoma ne prilagaja vaši nogi.

Cena Valgus Pro v Sloveniji

Izdelek se prodaja po 50% znižani ceni. Prodajalec je ceno znižal na 39 eur, namesto prvotnih 78 eur. Kupite danes in si zagotovite promocijsko ceno saj vam ne moremo zagotoviti kako dolgo bo ostala.

Kje kupiti Valgus Pro v Sloveniji

Za tiste, ki vas zanima nakup Valgus Pro, si lahko nakup zagotovite le preko uradne spletne strani proizvajalca. Proizvajalec je z veliko zaskrbljenostjo ugotovil, da obstaja veliko ponaredkov tega pripomočka. Če želite kupiti originalni proizvod, ga naročite neposredno na uradni spletni strani. Udoben in hiter način za naročanje je naročilo preko spletne strani. To bo vključevalo izpolnjevanje osebnih podatkov na naročilnico, ki je dostopna na spletni strani proizvajalca. Po nakupu bomo stopili v stik z vami in vam poslali naročilo na vam najbolj priročen način, kot ste ga opredelili v naročilu.

Naročanje Valgus Pro za zdravljenje valgusne deformacije neposredno od proizvajalca vam bo zagotovilo brezplačno poštnino in darilo. Kupite čimprej in si zagotovite popust, ki ga ponuja proizvajalec. Imate tudi možnost vračila denarja v kolikor proizvod ni originalen in ne prinaša rezultatov.

Kupi Valgus Pro z 50% popustom*na uradni spletni strani
Nekomentované

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Nezaradené
Erofertil Izkušnje | Cena v Sloveniji

Erofertil Izkušnje | Cena v Sloveniji5 (100%) 1 vote Moško zdravje je zelo pomembno ne le za moške, ampak za celotno družino, saj lahko kakovost enega človeka vpliva na celotno družino in družbo. Živimo v svetu, kjer se kakovost moškega zdravja, zlasti spolnega zdravja, zmanjšuje. To je običajno posledica načina …

Nezaradené
ProstEro Izkušnje | Cena v Sloveniji

ProstEro Izkušnje | Cena v Sloveniji5 (100%) 1 vote Težave s prostato so pogost del moškega zdravja v 21. stoletju. V novicah na televiziji in v časopisih je več poročil o tej težavni moški bolezni. Težave s prostato, kadar niso zdravljene, lahko povzročijo resne zaplete, ki lahko povzročijo smrt. Ta …

Nezaradené
Titanium Izkušnje | Cena v Sloveniji

Titanium Izkušnje | Cena v Sloveniji5 (100%) 2 votes Na tisoče moških po svetu se trenutno sooča s spolnimi težavami moških. Imajo težave, kot so erektilna disfunkcija, šibka erekcija, prezgodnja ejakulacija, majhen penisi, izguba libida in nizka vzdržljivost. Zaradi teh težav ne morejo dobiti zainteresiranih spolnih partnerjev. Drugi ne morejo …